Alu gelenderi i aluminijumske panelne ograde i balkoni – Zlatibor – Peković Invest

  • gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery

Jednim interesantnim primerom pri realizaciji kompletnog ogradnog eksterijera na privatno-poslovnom objektu za kompaniju Peković Invest sa Zlatibora možemo prikazati dosta elemenata i načine uklapanja u moderan i jednostavan eksterijer. Aluminijumske balkonske ograde su doprinele završnom obliku gde kompletna građevina dobija snažnu sliku svakom posetiocu i ostavlja pečat. Mi smo tu da napravimo najbolje idejno rešenje za Vas.

U prilogu možete pogledati još jedan u nizu uspešno realizovanih projekata u grupi Alu gelenderi i aluminijumske panelne ograde i balkoni za kompaniju Peković Invest sa Zlatibora. Realizacija projekta je na teritoriji grada Zlatibor, opština Čajetina, a ukoliko ste zainteresovani za sličan projekat ili nešto drugačije posetite našu galeriju slika / projekata gde možete pogledati i drugačije oblike prilagođavanja Vašoj građevini.

Vaše zadovoljstvo je naš prioritet.

ALDOX Kragujevac – Alu gelenderi i alu ograde

Veliki izbor najkvalitetnijih aluminijumskih gelendera i ograda, uz naše višegodišnje iskustvo u montiranju i ugradnji istih, garancija su Vašeg zadovoljstva.

Bilo da je reč o unutrašnjim ili spoljašnjim ogradama, terasama i gelenderima, montaža je predviđena za sve visine i namene, za ekskluzivne poslovne i kvalitetne stambene objekte, enterijere i eksterijere.

Dobro dizajnirana aluminijumska ograda i kapija predstavljaju najbolji način da personalizujete dom. Iako neka već gotova rešenja koja se nude na tržištu mogu da zadovolje, najbolje je kada se ograda projektuje u skladu sa konkretnim uslovima i Vašim željama da bi postigli baš onakav izgled kakav ste zamislili, a trajnost ograde postiže se izborom materijala.

Naša firma Aldox Vam pruža veliki izbor najkvalitetnijih aluminijumskih gelendera i ograda, uz višegodisnje iskustvo u montiranju i ugradnji istih. Izrađujemo po vašim željama i od najpostojanijeg aluminijuma, koji odoleva svim vremenskim uslovima. Iste proizvode ugrađujemo i garantujemo njihovu postojanost i kvalitet.

Vaš
Alu ograde i Alu gelenderi – ALDOX Kragujevac
+381 65 90 89 630
[email protected]
Jovana Tomića bb, 34000 Kragujevac, Srbija